Bakgrund

fredag 25 februari 2011

Antik byrå
Fredag igen – visst är det härligt? För mig som är hemma varje dag – och för Jeppe som jobbar oregelbundna tider – så är har inte fredagen samma betydelse längre. Ibland har vi "fredag" mitt i veckan, men visst kan jag sakna det där att man har jobbat hårt en vecka och äntligen blir det ledig helg. När man jobbar hemma så är det lätt att man jobbar oavsett dag, helg eller tid på dygnet.

Men för barnens skull så försöker vi ha fredagsmys ändå, för hur som helst så har ju dom kämpat på en hel vecka och har lite välförtjänt helgledigt. Nu väntar ju dessutom en veckas sportlov för dom stora barnen. Så något gott ska vi laga till kvällen och ha lite soffmys. Let's Dance gillar några i familjen så det brukar bli det. Vad ska ni göra i helgen?

Den här antika byrån är klar nu, och som jag skrev i förrförra inlägget så blev jag lite insnöad på siffror nu, det blev så fint! Den är ifrån 1900-talets början och väldigt stadig och rejäl. Den har tre stora lådor med fina beslag. Längd: 95 cm och höjd 83 cm.

Kanske passar den i en hall för att få undan t ex vantar, mössor och sjalar, eller i ett sovrum för att få plats med lite kläder.

Pris: 2 890:- (Kan skickas med Bussgods till valfri ort i Sverige). Maila (veronicis@hotmail.com) eller ring (076-322 31 35) vid köp eller reservation.

Ha en skön fredag!
Kram/Veronica

1 kommentar:

  1. har tittet innom bloggen din lenge, og det er like vakkert hver gang!! helt nydelige møbler! har gjerne lyst å bestille noe av deg, men hvordan er det med tanke på at jeg bor i Norge? :)
    ønsker deg en god lørdags kveld!
    klem

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad