Bakgrund

torsdag 5 april 2012

Möbler till salu


Man vet att man har haft mycket att göra när man ser att högen med morgontidningarna har vuxit till fyra stycken. Fyra dagar sedan jag läste morgontidningen och då läste jag säkert ikapp de senaste dagarna.

Jag är uppriktigt ledsen att jag inte har hunnit svara er på mail etc. Jag ska försöka hitta lite tid under dagen.

Jag poängterar återigen att jag vid sidan om bloggen och måleriet även jobbar med barn och ungdomar. När jag har uppdrag och jobbar heltid (eller 24 timmar per dygn gånger 7 dagar i veckan) så hinner jag helt enkelt inte.

Eftersom detta är känsliga uppdrag så har jag naturligtvis sekretess, för att skydda barnen och deras anhöriga.

Jag älskar detta jobb. Jag önskar att fler vågade bli kontaktfamilj/kontaktperson/familjehem. Det finns ett stort behov av barn som behöver hjälp och det man får tillbaka går inte att värdera i pengar.

Det är inte helt lätt alla gånger. Man arbetar med sitt hjärta och sina känslor och senaste tiden har varit tufft känslomässigt. Men allt jag gör gör jag med åtanke att det är för barnens skull.

Till saken hör också att jag jobbar med jouruppdrag. Jourplacerade barn innebär att en placering kan ske inom ett par timmar. Det går snabbt, man har inte möjligheten att planera så mycket. Därför tror jag ibland att jag ska hinna saker, men det kommer barn emellan och då går det helt enkelt inte. Att öppna sitt hem inom ett par timmar för att ta emot barn i kris är en omtumlande men enastående erfarenhet. Men det som händer är att precis allt läggs åt sidan för att hjälpa en medmänniska.

Nog om det. Men jag vill bara förklara, så att ni vet. Det är därför vissa av er saknar svar på mail eller inte får er faktura :)

Igår insåg jag också att det är påsk nu. Jag har inte planerat ett enda dugg :) Men jag såg i kalendern att Clara hade "påskmaskerad" på dagis, så jag ringde och dubbelkollade. Och jodå, hon skulle minsann bli påskkärring igår :)

Självklart löste vi det, och för dom andra barnen som skulle bli påskkärringar idag. Traditionsbunden som jag är så ska vi naturligtvis ha ett stort påskbord hemma, och äggjakt i trädgården efter mumsiga påskägg.

Vill önska er alla en glad påsk.

På bilderna ovan ser ni möbler som finns till salu i butiken i Borlänge centrum. Vissa av möblerna har ni sett redan men den översta skänken är "ny". Antik och så vacker. Den har fått en för mig "ny" text, tyckte den var så fin "Wherever you go go with all your heart".

Skänken är 97 cm hög, 47 cm djup och 90 cm bred. Pris: 2790:-

Vill ni köpa eller reservera så går det att maila ljusarumidalarna@gmail.com. Vill ni ha ett snabbt svar så går det även att ringa på 076-322 31 35 (går ej att smsa hit).

Kram/Veronica

4 kommentarer:

 1. Du är förlåten ;)Vet precis vad du pratar om, vi är kontakt och jourfamilj.

  Det är så kul när du väl kommer med dina små inlägg och otroligt fina möbler (har en sänggavel från dig) Önskar att jag bodde närmare.

  Ha en underbar påsk och fortsatt lycka till med butiken. Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nina och tack! Då vet du vad jag pratar om... Med barnen. Men det är väl lite det som är charmen, att ingen dag är den andra lik. Kram/Veronica

   Radera
 2. HejV!
  Vilka snygga saker du gör!

  Skulle vilja höra om byrån med texten "Wherever you go go with all your heart" finns kvar och är till salu?

  Vill även höra hur man kan göra med frakt hem till mig isf, bor nämnligen i Jämtland, 3 mil ifrån Åre.

  Ha det bra, tacksam för svar snarast! :)
  Skicka gärna svar till min mail, nattaaaa_t@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Hej,
  tyvärr är byrån såld! Det går bra att frakta möbler med Bussgods annars! Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad