Bakgrund

söndag 28 november 2010

Första advent

Lena – min gulliga granne – ville ha en doppresent till lilla Gabriel.
Det blev två tavlor och det här är en av dom.


Kalaset blev lyckat, alla mina näraste och käraste kom och ville dela födelsedagen med mig. Vi hade så roligt! Och vad mycket presenter jag har fått! Roberts radio, Ilse Jacobsen gummistövlar, Iitala-glasen som jag samlar på och ett presentkort på alldeles för mycket pengar på Sara och mycket annat. Jag blev verkligen bortskämd och jag är er evigt tacksam för allt fint.

I helgen har vi haft kalas och besök. Det blir kära återseenden när farmor och farfar kommer. Vi träffas för sällan men det blir ju lätt så när man har några mil emellan varann. Vi har ätit gott, druckit vin, pratat och myst.

Ikväll blir det traditionsenlig julskyltning i centrum. Det är ett måste på första advent. Det här är verkligen en härlig tid på året och det är magiskt att se ögonen på barnen när dom längtar efter tomten och all mystik runt det.

Inte nog med alla presenter så har vi investerat i en KitchenAid. Så idag ska vi baka bröd med nötter, aprikoser och russin. Det är så gott.

Hoppas att ni har en mysig första advent!
Kramar/Veronica

2 kommentarer:

  1. Åh vilka underbara bilder, hoppas ni hade det toppen :)
    skulle igentligen åkt med men dom hade redan åkt så blev hemma, men ja tänkte komma upp till borlänge inom kort typ nästa helg eller helgen efter :)
    Kram saknar er !

    SvaraRadera
  2. Tack!! Ingen fara! Hoppas att du kommer snart! Nästa helg kommer barnen till Eskilstuna!! Kram kram vi saknar dig jätte mycket!! Hälsa Malin också!!!

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad