Bakgrund

lördag 20 november 2010

Clara 2 årAtt ett barn är utan tvekan den största upplevelsen en människa kan få vara med om. Jag tror att alla mammor och pappor håller med mig. I samma sekund ens barn läggs intill en förändras allt. Allt som tidigare var viktigt blir plötsligt oviktigt. Man upplever hur smärtsamt sårbar man blir och hur stort och märkligt livet är. Jag är lycklig och tacksam över att jag har fått uppleva detta och berikats med dessa underbara barn.

Idag är det två år sedan den översta bilden togs. Klockan var strax före 11-tiden den 20 november 2008. Tiden stod still och kärleken till detta lilla barn bara växer sig starkare och starkare. Bild nummer 2 togs för ett år sedan, på Claras 1-årsdag.

Idag fyllde hon 2 år. Vi har firat med tårta och paket och haft en härlig dag med massa bus. I mina ögon är hon fortfarande min lilla bäbis, men jag förundras över hur fort tiden går.

Annars har sjukdomarna avlöst varandra den här veckan. Vi har brottats med både feber, förkylningar och halsont. Och är man många i familjen så verkar det bara gå runt och runt. Nästa vecka hoppas jag att vi piggnar till och att inläggen på bloggen duggar lite tätare.

Ha en underbar helg, ta hand om dig!
Kram/Veronica

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder! Hon är helt ljuvlig. Visst är det helt ofattbart varje gång ett litet underverk tittar fram, redo att möta världen. Håller helt med dig om känslan och glädjen över att få uppleva att bli förälder. Lyckan som väller fram är obeskrivlig. Ta hand om er och hoppas ni kryar på er! Mvh//Ann-Britt

    SvaraRadera
  2. Tack Ann-Britt! Livet och barnen är verkligen mirakel. Hoppas ni mår bra!! Vi börjar piggna på oss, men det har varit segdragna förkylningar. Kram/Veronica

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad