Bakgrund

torsdag 21 juni 2012

Sommartider
Igår hade vi äntligen en solig och varm dag här i Dalarna. Och idag ser det inte mycket sämre ut. Nu laddar vi för midsommar och vi får besök i form av lite släktingar som kommer. 


Köpte en bukett med snittrosor på vår lokala ICA-affär. Det blev en bukett i en glasvas som jag köpte på Åhléns rea och övriga fick stå i en liten pastellfärgad kanna ifrån ICA Maxi. Det känns så härligt lyxigt att omge sig med vackra blommor. Och vita rosor är en favorit. Idag går mina små sin sista dag på fritids/förskola så nu är det verkligen sommarlov. 


Besökte min helt underbara sjukgymnast igår igen. Jag träffar honom var tredje vecka, men nu har jag så mycket besvär av mitt horn på menisken så i sommar väntar en operation. Vi gör den "lilla" operationen först hoppas jag, och sedan vill jag helst slippa den "stora" som innebär en rekonstruktion av korsbandet. 


Som det är nu så "fastnar" hornet i menisken och låser upp knät med jämna mellanrum. Det händer minst en gång om dagen och i bästa fall går det över på fem minuter, men i sämsta fall så sitter det i ett dygn. Vilket innebär att jag i stort sett inte kan gå. Det är en jobbig vardag, men jag klagar inte. Det kunde varit värre. 


Önskar dig en härlig midsommar! 
Kram/Veronica

2 kommentarer:

 1. Horn i mensiken?? Det lät skumt. Hoppas det blir bättre.

  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, en hornskada... Jätteskumt. Men jag visste knappt vad en menisk var innan jag blev sjuk : ) Nu skulle man kunna föreläsa om alla delar i knät som man har fått se och känna på hos sjukgymnasten :) haha.

   Kram/Veronica

   Radera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad