Bakgrund

onsdag 7 mars 2012

Jag gör så gott jag kan...


Dörrskyltar görs på beställning, maila ljusarumidalarna@gmail.com.
Pris: 375:-


Just nu är det en hektisk period i vårt liv. Det ska jag inte sticka under stol med. Jag och Jeppe jobbar vi i stort sett dygnet runt just nu, med vårt arbete med barn och ungdomar. Som ni säkert förstår så arbetar jag under sekretess och kan inte yppa något mer om just det, men när barnen/ungdomarna behöver mig så släpper jag målandet.

Det har varit en sådan period just nu. Jag brukar annars kunna måla mycket på min fritid, men just nu har jag ingen tid över alls.

Att arbeta med barn är något jag brinner för. Att kunna finnas och hjälpa utsatta barn och ungdomar till en kärleksfull och trygg uppväxtmiljö är något som ger mig så oerhört mycket. När jag får lägga en varsam hand över dessa små barn så växer jag som människa och som mamma.

Just nu är vi en stor familj hemma, med många barn. Vi har ju redan fyra barn sedan tidigare, och just nu är vi lite större. Det är ett väldigt planerande och kräver sin logistik. Men att veta att jag kanske gjorde en skillnad för just det här värdefulla lilla barnet i just den här situationen betyder för mig så oerhört mycket.

Det är ungefär sex år sedan jag och Jeppe började det här arbetet, då som avlastningsfamilj. Vi hade en underbar kille varannan helg. Det utökades till att han flyttade till oss permanent och vi blev familjehem. Sedan dess har vi haft en hel del barn här, och nu jobbar vi även med kontaktpersonsuppdrag och jourplaceringar.

Jag har aldrig ångrat det en sekund. Jag ger barnen det jag har att ge, men jag får så mycket tillbaka. Jag är så glad och tacksam för att jag fått träffa alla dessa goa barn.

Men just nu så finns det inte mycket tid över till målandet och mailandet. En del av er kanske blir besvikna och får vänta på mailsvar, men min vardag ser ut så just nu. Dygnet har trots allt bara 24 timmar och på nätterna måste jag sova för när jag slår upp ögonen är sängen fylld av småbarn som behöver en pigg och utvilad mamma som orkar med massor av kramar och pussar, bekräftelse och kärlek.

Många Kramar/Veronica

6 kommentarer:

 1. Underbart med fina människor som du! Lycka till och tack för en härlig blogg! /Christin

  SvaraRadera
 2. Tjosan!
  Var ute på en "kika in" turné och hamnade hos dig. Kul blogg med fina bilder. Jag hoppas du inte misstycker att jag kikade in. Ha en underbar helg med familj och vänner
  pappa B

  SvaraRadera
 3. Det är mycket värt det du och Jeppe gör ni är så underbara! Ta dagen som den kommer är ett bra måtto i sådana här stunder Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Det är ett underbart arbete ni gör! Är själv uppväxt med bonusplacerade syskon! Det har oxå varit väldigt utvecklande och jag hoppas någon gång kunna göra detsamma för barn å ungdomar som behöver det!

  SvaraRadera
 5. Vilken lycka att det finns sådana som du, Veronica! Att hjälpa andra värmer i hjärtat och själen = ). Kram från västkusten, Therese

  SvaraRadera
 6. Vill krama er alla! Det värmer mer än ni kan tro. Kramar/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad