Bakgrund

fredag 17 december 2010

En antik kista och en canvastavla


Den här kistan är väldigt unik i sitt slag. Den är så charmig och söt! Ibland får jag separationsångest ifrån möbler jag gör och det här blir ett sådant avsked. Den är beställd av en tjej som ska ha den i sitt sovrum. Åh tänk att få vakna till ett sådant budskap varje dag.

Lycka är att få vakna varje morgon här bredvid dig

Den är ordentligt stor och tung och väldigt djup. Här får man plats med många härliga filtar och överkast om man så vill.

Canvastavlan är en present ifrån Christian till hans kära Lena. Känner ni igen sången? Jag som tycker så mycket om den, och alltid sjunger med i den, har inte riktigt insett vilken fin text det är.


When I see your face
There's not a thing that I would change Cause you're amazing Just the way you are And when you smile, The whole world stops and stares for awhile Cause girl you're amazing Just the way you are

Så otroligt vackert! Nu ska jag återgå till att plocka upp lite mer julgranspynt. Alla våra barn har snart fått jullov, så nu blir det inte en lugn stund här hemma på några veckor. Men det är dom så väl värda, gud vad dom har kämpat den här hösten!

Kramar/Veronica

6 kommentarer:

 1. Gu vad fin, nu börjar jag nästan gråta...
  Kram Mari

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Gud vad fina möbler du gör! Jag har fått i uppdrag att måla en kökssoffa till en god vän. Tänkte höra med dig som har lite mer erfarenhet än jag vad du skulle rekommendera för färg. Jag ska skriva en text på den också och då tar jag nog grå vattenbaserad akrylfärg, men jag tänkte mig vad för vit färg det ska vara på den.
  Tack för en fin blogg! Läser den ofta!
  Mvh Anna

  SvaraRadera
 3. Lena älskar tavlan från Christian. Jag var med när hon öppnade julklappen och det blev en känsloladdad stund. Härligt med budskap som går direkt in i hjärtat.
  Bra jobb av dig.
  Mvh Angelika

  SvaraRadera
 4. Du gör helt otroligt fina saker. Blir riktigt inspirerad. Men jag ser att du stavat fel på kistan, eller ska det vara så?

  Tack för en bra blogg.

  SvaraRadera
 5. Tack vad gulliga ni är! Jag uppskattar era hälsningar! LillaJag det är nog ett försvenskat talspråk, men det var uppmärksamt! Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad