Bakgrund

söndag 7 augusti 2011

Mini-semester

Ett par mysiga dagar i Uppsala blev det, under veckan. Vi bodde på Akademihotellet som ligger så vackert precis intill slottet och bredvid Uppsala domkyrka.

Och gissa om vi hade tur med vädret, har väl sällan varit så varmt i sommar. Vi har tittat på fina byggnader och besökt kyrkan. Ätit glass i solen, shoppat på rean (det verkar vara rea i absolut alla butiker just nu), bara strosat omkring. Ätit på uteserveringar, spenderat timmar på hotellet med lite vin och tjejerna har sprungit i hotellkorridorer och norpat kakor från matsalen och godis ifrån receptionsdisken.

Vi har njutit av ett par dagar med barnen – och med Jeppes släkt i Uppsala. Och det är så mysigt att tillbringa nätter på hotell med barnen. Vi gjorde som vi alltid gör, skjuter ihop sängarna, lägger oss i nattsärken alla fyra på rad och tittar på hotell-teve och busar i sängarna tills vi somnar. Sedan upp tidigt för att kasta oss på frukostbuffén.

På vägen hem stannade vi på Furuvik. Det blev ett roligt avbrott på en annars tråkig biltur. Furuvik är dalbornas närmaste nöjesfält så här har jag själv sprungit som liten unge. Det är fina trädgårdar, härliga apor och trevlig nöjesfält. Alldeles lagomt stort.

Kram/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad