Bakgrund

lördag 13 augusti 2011

En växasäng* S Å L D *


Här kommer bilder på ännu en växasäng som blivit klar. Den här familjen ville att det skulle stå God natt vår skatt och Dröm söta drömmar på kanten.

Den senare texten har jag inte skrivit tidigare på någon säng, men det var ett mysigt budskap. Hoppas att det blir många sköna sovstunder i sängen.

Vad gör ni läsare i helgen? Såg någon bloggläsare som uppmanat sina läsare att skriva en rad om sig själva i kommentarsfältet och beskriva sin egen blogg. Det tycker jag var ett roligt initiativ så det tycker jag att ni vänner kan göra här också. Passa på att göra lite reklam för er själva. Och ha en underbar helg!

Kram/Veronica


2 kommentarer:

  1. Hej!
    Har provat mejla dig ang. en minnselåda/box men inte fått något svar, har det kommit fram till dig alls? Mvh Ewa

    Ewak88@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag kom på en idé som jag tycker du ska tänka på! jag har en pall hemma, vit, fin, lite vintage. Jag skulle SÅ gärna vilja ha en av dina fina texter på den, men det är ju lite svårt att skicka iväg en hel pall! Därför tycker jag du ska börja tillverka "mallar" eller vad det nu heter, eller typ gnugg-texter. Som man kan köpa och sätta på. Hoppas du förstår vad jag menar. mvh Ellen i Borås

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad