Bakgrund

måndag 4 juli 2011

Hej igen...


... ville bara önska er en fortsatt härlig sommar. Jag vet att inte ägnat bloggen så mycket tid senaste dagarna. Jag har lagt ner tiden på mina barn och min familj. Men imorgon kommer ni att få se lite bilder på brädor och tavlor igen hoppas jag.

Idag har vi varit till barnens farmor och farfar i Eskilstuna och lämnat våra små kära där. Dom ska vara med dom under hela veckan. Gotta sig i odelad uppmärksamhet i mängder, massa glass, bus och lek – och mycket gos.

Men... oj vad det blir tomt... Jag vänjer mig aldrig vid att vara utan barnen. Helst vill jag ha alla hemma jämt. När det är så mycket väsen så man nästan blir galen på att man inte ens kan sätta sig på toa utan att någon rycker i toadörren och frågar efter det ena och det andra så längtar jag efter ... tystnaden. Lugnet. Och sedan när det kommer så blir det helt främmande.

Jag får svårt att koncentrera mig på en bok. Får svårt att veta vad jag ska göra med tiden. Blir rastlös när jag inte har leksaker att springa runt och plocka upp.

Men imorgon åker jag och Jeppe bort på en liten mysig hotellövernattning. Och Jeppe – min älskade sambo som är duktig på att hålla låda – lyckades övertala personalen om att vi skulle få ett bra pris på bröllopssviten eftersom den ändå var outhyrd.

Så imorgon kära vänner myser vi i ett eget bubbelbad med bubbel i glasen, fyra-rätters-middag, frukostbuffé på onsdag morgon och lugnet.

Mamma-lyx på högsta nivå. Jag kommer inte att sakna min tvättstuga eller diskmaskin ett enda dugg :)

Hoppas vi ses imorgon!
Många kramar/Veronica

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Hoppas verkligen att ni får lika mysigt som vi hade på vår weekend i helgen som var! Förstår precis hur du känner när de små är bortlämnade, separationsångesten slår till! Dock vet jag, av egen erfarenhet, att det blir bättre med tiden. Ju äldre de blir desto lättare blir det också att koppla av trots att ens barn inte är alldeles nära. Navelsträngen liksom tänjs ut! :)

  Vill också berätta att vi nu lyckats skrapa bort pappret i kistan så nu är där rent trä. Ska måla vid tillfälle. Vet dock inte om jag vågar mig på någon slipning, är rädd att förstöra, annars får det bero tills jag har vägarna förbi dig och du får äran att shabba lite. :)

  Är nu riktigt nyfiken på vilket hotell ni ska till! Ser fram emot lite bilder i bloggen. Ha en fortsatt skön sommar ni också!

  Kramar i massor från Järna

  SvaraRadera
 2. Jag känner också så väl igen det här med längtan efter tystnad och långa sovmorgnar från tiden när våra grabbar var små. Och den underbara semesterveckan på tu man hand vi fick på Cypern, då jag faktiskt nöp mig i armen på väg till Sturup för att inse att jag inte drömde.... Att jag sedan vaknade vid sjutiden varje morgon och omöjligt kunde somna om, det syndromet känner du också igen nu :-)

  Njut nu av att ha en fantastiskt romantisk man och svärföräldrar som har det jättemysigt med sina barnbarn, era ljuvliga töser.

  Hoppas att ni får en riktigt härlig bröllopssvitsvïstelse!!! Låter helt underbart - även om ni vaknar tidigt...

  Kramar från Ann-Britt i Halmstad

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Ha det så underbart på eran hotellsemester. Roligt att läsa din blogg! Många kramar Linda och Freja

  SvaraRadera
 4. Tack för era goa kommentarer! Hoppas att vi ses snart. Vi har haft det underbart! Bilder kommer snart!

  Många kramar och tack! /Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad