Bakgrund

tisdag 14 december 2010

En canvastavla och två fotoramar
Den här canvastavlan ska bli en present ifrån Nicklas till sin Jenny. Bakom deras namn har jag skrivit texten till – kanske Lars Winnerbäcks vackraste sång – Kom änglar. För er som inte känner till den, tryck på Play-knappen nedan. Den är verkligen magisk och den påminner mig om tiden när jag och Jeppe träffade varandra. Då sjöng och spelade vi ofta den här tillsammans. Hoppas att det kommer att bli en kär och uppskattad present till Jenny.

Ramarna ska ges till en älskad mamma och pappa. Hoppas att det med rätt kort i mitten blir en fin present.

Ser ni dom söta granriskransarna som jag har hängt på linneskåpet? Hittade dom häromdagen på Ica Maxi för 59:- Jag funderar på att köpa sex stycken och hänga på ryggen på vardera stol i köket till jul... Blev inspirerad av en dukning på Önskehuset i Borlänge.

Kramar/Veronica
2 kommentarer:

  1. Hej, Tidigare ikväll fick jag den fina Canvastavlan av Nicklas. En helt underbar present! Så fin att jag fällde några tårar när jag fick se den. Tack så mycket! Har länkat till din blogg både från facebook och min blogg för att tipsa andra:)

    SvaraRadera
  2. Hej Jenny och tusen tack! Vad roligt att du tyckte om den och stort tack för att du länkar till min blogg. Det uppskattar jag verkligen! Ha en riktigt god jul och ta hand om er! Kram/Veronica

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad