Bakgrund

onsdag 20 februari 2013

Nytt i sortimentet – DopstolÄr jätteglad och stolt över att berätta att vi kommer att utöka sortimentet lite under våren. Har hittat en fantastisk leverantör av diverse nysnickrade möbler/saker som ni kommer att hitta på bloggen närmaste tiden.

Det första vi lägger till i vårt sortiment är en barnstol. Eftersom jag är rätt insnöad på presenter av olika slag, så kallar vi denna "Dopstol".

I lördags var vi bjudna på ett dop så lilla Emilia fick premiärstolen! Hon fick sitt namn och födelsedatum, vikt och längd skrivet på stolen. Sedan knöt jag en rosa rosett runtom. På sitsen är det ett grått, lite nött, hjärta.

Här finns många möjligheter och dessa kommer säkert variera i form under resans gång. Kanske man vill ha en dikt på stolen eller en stjärna? Kanske ett ord på "ryggstödet" eller barnets alla namn.

Eller så vill man ha en varsin stol till sina barn, med deras namn på som en möbel i ett barnrum. Det kommer även att komma bilder på fler saker jag har till gruppen, bland annat en barnsoffa och ett litet bord.

Kram/Veronica

PS Dopstolar görs på beställningar till ljusarumidalarna@gmail.com eller telefon 076-190 82 62. Pris: 789:-

1 kommentar:

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad