Bakgrund

söndag 11 juli 2010

BröllopsyraWilma går in i kyrkan, hand i hand med farfar och farmor.
Helgen har bestått av bröllopsyra på hög nivå. Min kära svärmor och svärfar, Jeppes mamma och pappa, gifte sig i Klosters Kyrka. Det har varit en fantastisk helg, med stekande sol, underbar mat, trevligt sällskap och otroligt vackert ordnat allting. Det var underbart att dela den här stora dagen med dom, och alla deras fina släkt och vänner.

Wilma gick in med sin farmor och farfar i kyrkan. Då rann tårarna på mig. Det kändes så högtidligt och vackert. Det är en underbar känsla att se hur min svärmor och svärfar älskar mina barn precis lika mycket som jag och Jeppe gör. Det vet jag att Susanne och Kenneth gör, och även min pappa Bengt och våra syskon. Och Wilma är en tuffing, hon gick raka vägen in, i denna enorma kyrka, utan ett snedsteg, i sin långklänning och högklackade skor.

Hoppas att ni alla haft en lika fin helg som jag har haft.
Kram/Veronica

4 kommentarer:

 1. Vet inte hur gammal du är men när du skrev att din dotter gick in i kyrkan med farmor och farfar då trodde jag att du skrivit fel!! Dom ser ut att vara högst 35 år på korten!! Och det antar jag att dom inte är... :) Men ett vackert brudpar i vilket fall som helst!! Är ny här på din sida! Min mamma hittade på dej och nu lär man väl bli en flitig läsare här!!! Allt är så fint!!! Mvh Linda

  SvaraRadera
 2. Hej Linda, vad roligt :) Jag ska berätta för dom om din kommentar så blir dom nog glada. Wilma är 5, jag fyller 30 och Susanne är 52. Och Kenneth ett par år yngre.

  Vad roligt att du hittat hit, hoppas du kommer tillbaka fler gånger och hälsa mamma!

  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 3. Ja visst var det en härlig dag, ett underbart fint bröllop, mycket fin sång av dig och jeppe.
  Allt var fantastiskt och jag fick äran att vara med. Det var mycket roligt att få träffa dig och du är en fantastisk människa. Hoppas att vi ses igen.
  Jätte fin blogg du har. härligt.
  Ha det gott.
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Vad gullig du är Ingela, ja det var helt fantastiskt roligt. Kul att träffa er också! Vad roligt att du var in och tittade till bloggen! Ha det jätte bra! Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad