Bakgrund

tisdag 2 oktober 2012

Det går lite sådär just nu...


i målerivärlden har en del saker blivit fel. Jag försöker hinna med både beställningar och namn som blivit fel. Har svårt att hinna med. Målningen är en bisyssla till ett jobb där det är svårt att planera sin tid. Som en ständig jour där man ska vara beredd att hoppa in till tjänst ibland på dagtid, ibland kvällstid och ibland nattetid. Det är svårt att planera.

Det har faktiskt gått så långt så att jag funderat på att sluta ta upp beställningar. 99% levereras i tid, men tyvärr är det 1% där det helt enkelt blir fel och då känns det tungt för samvetet. Målandet blir en tyngd och inte en befrielse.

Tankarna går att eventuellt enbart måla och sedan sälja det som blir producerat. Som ni vet nu så jobbar jag ju nästan uteslutande tvärt om. Jag får beställningar och målar därefter. Det är fantastiskt kul men också ett krävande ansvar.

Men jag måste tänka lite till innan jag bestämmer mig... Tills dess fortsätter jag som nu :) Och alla ni som har beställningar som väntar finns på listan där det bara ska bockas av.

Imorgon kommer en journalist till en av landets största tidningar inom sin genre för att intervjua mig. Och det handlar inte om mitt målande.

Och ikväll ska jag få lyssna på min absoluta favorit genom åren. Ta dig gärna tid att lyssna på klippet om du har tid. Ni känner igen känslan han beskriver, eller? Det gör i alla fall jag. Och med mig har jag fina Marielle. Underbar kväll!

Kram/Veronica

PS Beställningar görs till ljusarumidalarna@gmail.com. 

1 kommentar:

  1. Håller tummar och tår för att de hittar en balansgång som fungerar,
    då jag har svårt att tro att jag är ensam om att uppskatta det du målar och hoppas att det även i fortsättningen kan förgylla både ditt å andras liv! Lycka till med livspusslet. :-)

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad