Bakgrund

tisdag 12 oktober 2010

Pall med fransk textEn liten pall som jag målat får pryda bloggen idag. Namnet är på en fransk vingård och Bordeaux namnet på vinsorten. Pallen finns till salu, maila vid intresse till veronicis@hotmail.com

Idag har jag köpt mitt första julmagasin. Den här var den första jag kom över (förra årets omslag). Innan julen är slut brukar jag ha samlat på mig dom flesta jag kan. Mest ser jag förstås fram emot Drömhems (underbara julhem), Lantliv, Amelia osv. Tills dess håller jag till godo med den här. Det är så mysigt att titta på alla fina arrangemang med kransar, mossa, hjärtan och ljus.

Kram/Veronica

3 kommentarer:

 1. Hej.....ohså många fina saker det fanns här då!
  Första gången jag tittar in här minsann och blir så överraskad av allt vackert.
  Och kan du tänka dej att jag har varit på Chateau
  Rousselle och jag tror nog att du också kanske varit där och köpt ditt vin.
  Jag var där för ca. 5 år sedan och har fortfarande ett par flaskor rött kvar i vinkällaren.
  Vi bodde till och med kvar på Chateau Rousselle en natt och fick äta den mest spartanska hotellfrukost jag någonsin ätit. En kopp te och en crosiane, men vinet är underbart gott. Jag är väldigt sparsam om de sista flaskorna......rent av snål, vill ju ha vinet kvar till extra festliga tillfällen!
  Ha de gott hälsar Britt-Marie

  SvaraRadera
 2. Hej Britt-Marie
  men vilken underbar kommentar. Vad härligt att du varit där och njutit. Det låter helt fantastiskt! Vad härligt att du ville dela med dig av det minnet. Jag längtar också efter en sådan kulinarisk resa snart. Och hoppas du njuter av de sista flaskorna och njuter av dom vid något speciellt tillfälle.

  Tack för att du hälsade på och framförallt för att du skrev en rad.
  Ta hand om dig, kram/Veronica

  SvaraRadera
 3. Chateau Rouselle - där tillbringar vi ngr nätter varje sommar. Ett underbart ställle! Du som skrivt om frukosten - typisk fransk frukost. Serveras av en gullig tant.
  Bordeaux viner är underbara, fyller min vinkällare med massor av viner!

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad