Bakgrund

torsdag 15 december 2011

Växasäng till en gullunge (med hjärta)

Det har blivit många växasängar på slutet. Jätte roligt att ni är så många som vill lägga det käraste ni har i en säng ifrån Ljusa rum i Dalarna. Den här sängen är såld men fler är på ingång.

Just nu gör jag inte mer än att måla känns det som. Jag har svårt att hinna med mailen, faktureringen och bloggen så nu har jag avsatt en timme i kalendern för det. För att hinna uppdatera er lite. Kommer att programmera lite inlägg som kommer under resten av dagen och morgondagen.

Hur har ni det i julbrådskan? Jag börjar få liiiite julkänsla men inte är det så mycket. Jag pyntar, tänder ljus, bakar och pratar om tomten med barnen så att i alla fall dom ska känna att det snart är dags. Julen är en magisk tid.

Jag blir alltid lite sentimental mot den här tiden av året. Jag tänker på året som gått, allt jag har och är tacksam över men även på dem som inte har det lika bra som jag.

Jag har en liten plan som jag hoppas kunna ro i hamn under nästa år. Det handlar om att hjälpa en organisation som jobbar för utsatta människor här i våran lilla stad. Jag kan inte göra allt, men jag kan göra något. Hoppas att kunna hitta tid att planera detta och att ro det i hamn under 2012.

Jag är en person som gärna vill hjälpa andra människor, mitt hjärta är ibland lite för stort för mitt eget bästa. Men som jag sagt många gånger förut, även om jag inte får något tillbaka så värmer det mig om natten att veta att jag verkligen gjorde något för en annan person. Utan några som helst krav på att få något tillbaka. Det är värt mer än alla pengar, lyxbilar och karriärer som finns.

Kram/Veronica

2 kommentarer:

  1. Denna växa säng och den senaste du gjorde till mig är väl lika? Har tittat runt och varför har den sängen en ojämn kant. Alså man ser andra skivan på sidan när den är som minst? Ingen av dina andra har så. Om det nu känns helt tokigt när jag får hem sängen från nås hur gör vi då?

    SvaraRadera
  2. Otroligt vackra sängar och jag blir så sugen att köpa en till min lilla prins i två års present (19 maj)Vad kostar dom inkl frakt?
    Mvh Anna & Elias
    www.annaochelias.blogg.se

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad