Bakgrund

måndag 13 september 2010

Hemma igen


Nu har bloggen varit tyst i en vecka. Jag och Jeppe har varit i Turkiet för en välförtjänt semester en vecka. Vardagsliv med 4 barn och allt vad det innebär gör att man inte riktigt hinner med varandra emellanåt. Därför unnade vi oss en härlig vecka i Turkiet. Det var varmt! Över 40 grader i skuggan, ca 30 grader i havet. Färska havsräkor varje dag (mmmmm!!!), en massa shopping, turkisk massage, många pocketböcker och kärlek.

Bjuder på lite bilder därifrån idag! Och även om man är i paradiset en vecka, så började jag – efter ca 5-6 dagar – att nästan längta efter att köra tvättmaskinen igen, torka lite snoriga näsor och städa. Sista dagarna visste man nästan inte vad man skulle beställa på menyn för man började bli trött på ris, pommes frites och tzatsiki. Tänk hur det kan vara. Det behövs inte så långt avbrott för att man ska längta hem och uppskatta allt det man har hemma – varje dag.

Hoppas att ni alla mår bra och har haft en skön vecka också. Mysigt att se att hösten är på väg nu, vi lämnade gröna löv på björkarna hemma på gården, men nu är dom mest gula. Ser fram emot sköna promenader och en fin höstjacka. Massor av tända ljus, Idol på teve, och att grotta ner sig i pyssel och pocketböcker.

Tusen tack för all hjälp med barnen till Farmor Susanne och Farfar Kenneth och Morfar Bengt och som gjorde det möjligt för oss att kunna åka.

Vi hörs snart igen!
Kram/Veronica

PS Jag har fått otroligt mycket mail när jag var borta och har av ovan anledning inte kunnat svara. Men nu ska jag försöka gå igenom allt. Tusen tack för alla fina rader jag får varje dag!

6 kommentarer:

 1. Hej hej.

  Vilken toppenresa ni verkar ha haft! Nu när jag såg en bild på dig vet jag ju precis vem du är tom.
  Jag såg dig på en auktion här i somras & tyckte du verkade bekant men kunde inte riktigt koppla!

  Ha en trevlig vecka.

  Kramar Emma

  SvaraRadera
 2. Hej och Välkomna hem!
  Låter som en helt underbar vecka
  Borta bra men hemma bäst :)
  Ha en bra vecka
  kram/angela

  SvaraRadera
 3. underbara bilder, hoppas ni hade de bra :)
  ja, de var bara kul <3
  aah vi är ihop igen :)
  Saknar och Älskar er <3

  SvaraRadera
 4. Hej och tack! Det känns skönt att vara hemma igen, tänk vad lite vila kan göra.

  Emma jaså känner vi igen varann? :D Ja Borlänge är ju inte så stort, jag kopplade efter en stund vem du var på auktionen men det var för att jag sett dig på kort när du gifte dig. Nästa gång får vi hälsa på varann :)

  Mathilda, tack för hjälpen med tjejerna! Hörde att ni haft det bra, tråkigt att du blev sjuk. Ska bli kul att höra detaljerna om Billy sen :) Vi saknar och älskar er hoppas att du och malin kan komma och hälsa på snart!

  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att få en bild av tjejen som ska måla mina stolar till min "drömmatsal"!=)

  Det ser ut som om ni hade en underbar resa,bilderna är helt fantastiska...

  Jag har länkat till din blogg via min fb idag...hoppas det är ok?

  Kram/Catherin

  SvaraRadera
 6. Hej Catherin, tack :D Självklart är det mer än okej, jag blir sååå glad!!! Ska svara på ditt mail också. Matsalen är så fantastiskt fin!!!!! Jag skulle kunna göra vad som helst för att få ditt golv. Och öppna spisen... en fröjd för ögat. Men bilden på vovvarna försvann! =D Men jag skriver i mailet istället så vi får fortsätta våra långa konversationer haha. Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad