Bakgrund

tisdag 18 maj 2010

Shoppingtur i storstan

Från Sia
Klänning ifrån Zara (barnavdelningen)
Ljus ifrån Koffert och tvål ifrån Par Courrier.
Plåtskyltar ifrån Par Courrier.
Glasburkar ifrån Koffert där jag tänkte förvara lite diverse pysselsaker. Glasburkar kan man aldrig ha för många av. Det är så praktiskt att se vad som finns i, dessutom är dom söta med en liten etikett.
Klädnyporna med prickar kommer ifrån Koffert. Jag tänkte hänga lite fina vykort i en lina på tjejernas rum.
Ord är överflödigt, sådana här små raringar kan det aldrig finnas för många av i ett barnrum. Ifrån Koffert
Keramikburk med lock ifrån Sia.

Helena är min allra bästa vän. När jag inte har träffat henne på länge så känns det jobbigt i hela kroppen. Hon är utan tvekan en av de som står mig allra närmast, hon är min äldsta vän och ibland tror jag att hon känner mig nog bättre än vad jag känner mig själv. Tyvärr träffas vi för sällan, eftersom vi bor en bit ifrån varann, men vi hörs ju i stort sett varje dag. Men idag fick jag tillfälle att träffa henne "på riktigt" i Stockholm. Och klappa hennes lilla (läs stora) mage, om bara ett par veckor är det dags för henne att uppleva den stora dagen när hon blir mamma. Jag ser så mycket fram emot det.

Vi har shoppat hela dagen och jag kom hem väldigt mycket fattigare, men väldigt mycket glad av alla fina saker. Här kommer lite bilder på vad jag fick med mig hem. Förutom allt det här fick jag en utökning i garderoben och mina småtjejer lite marina klänningar, solhattar, klänningar och allt vad dom behöver nu inför sommaren.

Vill slå ett slag för Koffert där jag fick så mycket inspiration. Otroligt fin och mysig liten butik. Som att komma in i ett sagoslott, som Helena så fint uttryckte det.
Kram/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad